El Bàsquet Manresa va arribar ahir al vespre a Sant Sebastià amb tota la plantilla, inclòs el pivot canari, que no va poder actuar davant del Reial Madrid. Després de caure davant del líder, La Bruixa d'Or es capbussa altra vegada en "la seva lliga" amb un partit contra el Gipuzkoa que pot tenir efectes terapèutics o fer créixer la tensió de cara a la recta final

Els dotze jugadors disponibles, amb un objectiu clar: poder tornar a vèncer. Des d'abans del parèntesi de la Copa del Rei, en concret des del 26 de gener, quan es va vèncer a Tenerife, que el Manresa no sap el que és celebrar la victòria. Ahir, en l'autocar que es va desplaçar des de la capital del Bages fins a Sant Sebastià no hi faltava ningú.

Borja Comenge disposa d'una àmplia plantilla, a la qual haurà de saber esprémer per sortir amb un resultat favorable del recinte rodó d'Illumbe, plaça de toros coberta que es reconverteix en un pavelló esportiu. El Gipuzkoa Basket no ha donat opció en les últimes visites del Manresa i ara torna a tenir les urgències de 6 derrotes seguides. La tensió serà màxima i cal veure com respon el conjunt del Bages, que si tarda gaire a retrobar-se amb el triomf s'anirà acostant a un penúltim lloc molt perillós ja que en teoria és zona de descens, i no és convenient tornar a dependre d'altri (dels equips de la LEB) per salvar-se, com l'any passat.