El Barça visitarà demà el Vicente Calderón amb la intenció de classificar-se per a les semifinals de la Champions League, un partit que, segons el migcampista blaugrana Xavi Hernández, és el partit "més transcendent" de la temporada.

Quan falten poc més de 24 hores per al partit contra l'Atlètic de Madrid, Xavi va voler inisistir en el potencial de l'equip matalasser: "és un equip molt poderós, sobretot defensivament, i ens costa molt fer-los ocasions", va afirmar el de Terrassa, conscient que el Barça només ha pogut batre Courtois en dues ocasions en els últims quatre partits disputats. Per això admet que l'equip blaugrana es troba davant "la setmana més transcendent" de la temporada."Després tenim el partit a Granada, un partit difícil perquè ells s'hi juguen molt. Cada partit serà molt complicat. Són deu dies importants de cara als títols", va voler apuntar Xavi.

Davant l'Atlètic, Xavi demana un canvi d'escenari i aquest podria donar-se si el Barça s'avança al marcador, cosa que no ha aconseguit en cap dels quatre enfrontaments previs davant l'equip de Cholo Simeone. "Ens costa jugar contra ells. Si ens avancem al marcador, a veure què fan, a veure si s'obren. La clau pot ser posar-nos davant al marcador", va apuntar.

El dubte de Diego Costa

La possible baixa de Diego Costa pot ser determinant per a l'Atlètic. "És una peça fonamental per a ells. Els dóna molta sortida de pilota, aguanta molt bé els centrals, és ràpid i està molt bé físicament. Si no juga, per a ells seria una baixa vital", insisteix l'egarenc. Costa es va exercitar ahir al gimnàs amb els recuperadors de l'Atlètic i no va participar amb la resta de companys.