El Catalana Occident Manresa júnior va iniciar el campionat estatal amb un triomf contundent davant l'Espacio Torrelodones madrileny.

El primer quart del duel va ser molt igualat, amb un constant intercanvi de cistelles i alternances en el marcador, que reflectia un tempteig d'empat a 15 al final dels deu primers minuts. En el segon període, el conjunt manresà va saber frenar els jugadors importants dels madrilenys i això els va permetre clavar un parcial de 8-24 per arribar a la mitja part de l'enfrontament amb un marcador de 23-39.

En la segona meitat els madrilenys van sortir amb ganes de remuntar el partit, però no van estar gens encertats en el llançament exterior. Aquest fet va permetre a l'equip bagenc mantenir la diferència per arribar als deu darrers minuts de partit amb un resultat de 42-58. En aquests, el Catalana Occident no va abaixar en cap moment la intensitat defensiva, i això els va permetre ampliar el marge fins al 56-82 amb el qual es va arribar al final del partit.