El Tenea Esparreguera va sumar una altra victòria a la seva pista, en aquesta ocasió davant el Sant Jordi, un fet que li permet aconseguir l'ascens a Copa Catalunya.

Els jugadors esparreguerins, esperonats pel nombrós públic que omplia el pavelló del Baix Llobregat Nord, no van començar gaire bé i van estar sis minuts sense anotar cap cistella. Això ho va aprofitar el conjunt visitant per clavar un parcial de 0-8 i acabar el quart amb un tempteig de 12-14. En el segon període, els locals van dominar, però no van aconseguir marxar en el marcador degut al gran encert visitant en el llançament exterior (van anotar fins a tres triples en aquest quart). El duel va arribar a la mitja part amb un resultat de 29-27.

En la segona meitat el Tenea Esparreguera va augmentar la renda gràcies a la bona defensa i el control del rebot, i es va arribar als deu darrers minuts del partit amb un tempteig de 48-41. En aquests hi va haver un constant intercanvi de cistelles que va beneficiar els visitants, que van aconseguir arribar al darrer minut amb un resultat de 63-60. En aquest, el conjunt local va saber mantenir-se al davant i va aconseguir la victòria, ja que els visitants van fallar dos triples que haguessin portat el duel a la pròrroga.