La carambola de resultats que s'havien de donar per tal que el CE Manresa obtingués l'ascens de categoria no va passar. El primer que no va complir va ser el conjunt blanc-i-vermell, que va empatar a casa amb un bon San Mauro. La segona possibilitat arribarà diu-menge que ve a Sant Quirze. Si els manresans guanyen, ja seran equip de Segona Catalana. Pel que fa al partit d'ahir, el conjunt bagenc es va trobar amb un San Mauro molt atrevit, que va quedar a un sol pas d'endur-se els tres punts però al minut 94 Bernat va errar un penal. El visitant David Escribano avançava als anoiencs al minut 12 després d'aprofitar un rebuig del pal.

Durant la primera mitja hora del matx les millors ocasions de gol van ser per als visitants, tot i que al tram final el Manresa va reaccionar i en el temps d'afegit Charly Lumbreras feia lluir el porter Toni Loarte. A la represa el joc va ser molt travat i sense gaire continuïtat. Al minut 65 Criado feia una bona passada a Rebollo però Carlos Martínez rebutjava la pilota quan el gol semblava fet. Al minut 74 Noah es quedava sol davant Loarte però aquest li prenia bé la pilota. Dos minuts després els visitants van reclamar un possible penal de Romera a Llanas que l'àrbitre no va xiular. Tot seguit Noah empatava. Gairebé sense temps de gaudir el gol, el visitant Òscar Simón establia l'1-2 després que el porter local Moreno fes dues grans aturades.