En un bon partit, el Súria va perdre al camp del Palau Solità i veu retallada la diferència a tan sols quatre punts quan en queden dotze per acabar la temporada.

En els primers minuts del partit ambdós conjunts van disputar un tanteig en el joc però sense oportunitats. Els suriencs van disposar d'una oportunitat clara de gol al minut 13. Els locals van arribar per primera vegada a la porteria del Súria en el minut 25. A partir d'aquí el joc es va concentrar al mig del camp i es va arribar al final dels 45 primers minuts amb un just empat a 0.

A la represa el conjunt visitant va sortir amb moltes ganes d'emportar-se els tres punts. Van ser els millors minuts dels suriencs, amb moltes ocasions de gol. Després de perdonar els locals van aconseguir aprofitar una errada defensiva per desfer l'empat al marcador. Els visitants no van rendir-se i van buscar l'empat amb un atac continu a un Palau Solità tancat al seu camp. Al minut 86, i després d'un córner, els locals van sentenciar el partit amb el 2-0 definitiu. La setmana vinent el Súria rebrà la visita del Sabadell Nord.