Albert Garcia i Joan Prat continuaran dirigint l'Avià i l'Igualada, respectivament, a Primera Catalana. Es dóna el cas que ambdós tècnics van entrar als clubs actuals a mitja temporada.

Albert Garcia va substituir Víctor Vera a l'Avià amb l'objectiu de mantenir la categoria, repte que va aconseguir en la penúltima jornada, acabant en onzena posició al grup 1 amb 42 punts; de moment, els primers moviments de cara a la propera campanya han estat les renovacions de Gerard Enrich i Marcelo Luna, dos jugadors que també van incorporar-se a la plantilla avianesa a mitja lliga com el seu entrenador Albert Garcia.

En el cas de Joan Prat va rellevar Isidre Tarrés quan l'equip es trobava en una delicada situació a la taula classificatòria. La progressió de l'equip igualadí ha estat prou destacada, acabant en una destacada sisena posició en el grup 2 amb 47 punts. Aquests dies, Prat ha començat a treballar en la composició de la nova plantilla; de moment només es confirmada la baixa del porter Yannick Viles.