Com ell mateix ja intuïa, el FC Barcelona ha comunicat al manresà Roger Riera que no li renova el contracte i que no compta amb ell per jugar al filial, ara, un cop finalitzada la temporada de juvenil.

"Moltes gràcies, FC Barcelona. El meu sentiment per aquest club no desapareixerà mai", així s'acomiadava per Twitter un jugador que pot lluir un més que destacat currículum al futbol base del Barça. En nou temporades, Riera ha aconseguit, al conjunt blaugrana, nou lligues en les diferents categories. A més a més, quan era cadet, va aconseguir amb el Barça la Nike Premier Cup a Old Trafford, i va recollir ell mateix el trofeu acreditatiu com a capità de l'equip. Igualment, aquest any, a l'abril, va alçar la copa de la Youth League (la Champions juvenil) després de derrotar a la final, a Nyon, el Benfica portuguès per 3 a 0.

Han estat per a Riera nou temporades com a capità del Barça. Va sortir del futbol base de la Flama i del Gimnàstic de Manresa, i gairebé sempre ha jugat com a central. Diumenge va jugar el darrer partit amb el juvenil del Barça, el de tornada de les semifinals de la Copa del Rei, que, tot i guanyar davant el Sevilla per 2 a 1, no va servir per classificar-se per a la final.

"Després de nou anys ha arribat l'hora de tancar una etapa i començar amb nous reptes", afegia Riera al Twitter. Els nous reptes poden ser més a prop o més lluny, a Espanya o a l'estranger, però de pretendents no n'hi faltaran.