Els competidors del CERRR Igualada i del CA Igualada Triatló Petromiralles van aconseguir posicions destacades de podi en la sisena edició del duatló de muntanya d'Òdena, puntuable per al campionat de Catalunya. La prova ser guanyada per Éver Alejandro Gómez (Medina Triatló) en la categoria masculina i per Mercè Tusell (CN Reus Ploms) en la femenina.

En la cursa absoluta, la millor actuació va ser de Xavier Jové (CERRR), que encara en categoria sub-23 va ser segon amb un temps d'1.20.18 per fer els 4,7 quilòmetres de cursa a peu, els 20 de bicicleta de muntanya i els 2,5 més corrent. Jové, a més, va ser un dels tres competidors de la formació de Roger Roca que va puntuar per a la classificació per equips. També ho van fer Joan Freixa (cinquè amb 1.22.58) i Francesc Jové (quinzè amb 1.26.36). El combinat anoienc, que va portar dinou competidors a Òdena, va mantenir una dura lluita amb el Medina Triatló en la competició per equips i al final es va haver de conformar amb el segon lloc, però manté aspiracions al títol català, que ha guanyat en els tres últimes edicions.

A més, en la cursa femenina, el CERRR també va fer una bona actuació, amb la cinquena posició final. Arantxa Mejías (onzena), Èrica Calatrava (dinovena) i Susanna Sáez (vint-i-dosena) van ser les que van puntuar.

Podi per equips femení

Qui sí que va pujar al podi va ser el combinat femení del CA Igualada Triatló Petromiralles, que va finalitzar en la tercera posició, just darrere del Reus Ploms i del Prat Distance Triatló. Noemí Moreno, amb un cinquè lloc, Mar Franco, sisena, i Lídia Borràs, dissetena, van fer puntuar l'equip anoienc. Hi va haver dos duatletes més que també van aconseguir quedar dels tres primers en les seves categories. Marta Botsora va ser tercera en sub-23 i Josep Maria Planell va ser tercer en júnior, després de ser seixantè del seu grup d'edat.

Un altre que també va completar una actuació destacada va ser Albert Torres, del CNI-Best-Pallarès&Tomàs Bellès), que va quedar en tercera posició de la categoria de veterans. Torres, que també formava part de l'organització de la prova, va fer un registre d'1.31.02 i va ser vençut pel guanyador, Albert Camps, i per Carles Torrents.