La Juventus va viure una jornada rodona gràcies al seu triomf al camp del Nàpols i l'empat del seu immediat perseguidor, la Roma, que no va poder passar del 2-2 en el derbi romà amb la Lazio.

Tot i que els torinesos van vèncer per 1-3 al Nàpols a l'estadi San Paolo, el partit va ser molt igualat i amb accions a les dues porteries. Però van ser els jugadors locals qui van tenir més punteria a l'avançar-se amb una diana de Pogba al minut 29. En la segona meitat el ritme es va accelerar i els napolitans van igualar a la sortida d'un córner rematada per Britos. La Juventus no es va deixar intimidar i cinc minuts més tard va respondre amb un cop de cap de Cáceres. Ja en temps afegit, Arutro Vidal va arrodonir el 3-1 final.

Ara la Juventus treu tres punts a la Roma que va empatar a dos amb un doblet de Totti a la segona meitat. La Lazio s'havia avançat en el primer temps amb dianes de Mauri i Anderson. En els altres resultats de la jornada: Inter 3-1 Genoa, Atalanta 1-1 Chievo, Cagliari 2-1 Cesena, Fiorentina 4-3 Palermo, Sampdoria 1-0 Empoli i Veronas 3-1 Parma.