El davanter del Pont de Vilomara Jonathan Soriano ha ampliat el seu contracte amb el Red Bull Salzburg fins al juny del 2018, amb una altra temporada més de forma opcional. El jugador de 29 anys, actual capità del campió austríac, ha anotat 112 gols en 126 partits pel Salzburg en totes les competicions des que va arribar procedent del Barcelona B al gener del 2012.

"Sempre he dit que em sento molt feliç a Salzburg i no tinc intenció de canviar de club", va indicar Soriano des de Doha (Qatar), on el club està concentrat per l'aturada hivernal de la Bundesliga austríaca. "Estic content per tenir la confiança del club i convençut que continuarem fent-ho molt bé, tant en el futbol nacional com en l'europeu", va agregar.

Soriano és l'ídol de l'afició local gràcies a la seva entrega i gols marcats; la temporada passada va ser el màxim anotador de la Bundesliga d'Àustria amb 31 gols, i de la Lliga Europa, amb 8 dianes, la qual cosa li va valer ser nomenat "jugador de l'any" en la competició austríaca.

Aquesta temporada, Soriano, ha marcat 19 gols en el mateix nombre de jornades de lliga i lidera la taula d'anotadors.