El Barça intentarà prolongar aquest vespre el seu gran moment davant el Vila-real, l'equip que més dificultats li ha creat en aquesta ratxa de nou partits consecutius guanyant que els de Luis Enrique van iniciar després d'aquella dolorosa derrota a Anoeta davant la Reial Societat. L'equip vol aprofitar la confiança i l'estat de gràcia per obtenir un bon resultat que permeti encarar la tornada al Madrigal amb més seguretat.

Fa nou dies que els dos equips van mesurar forces en el partit de la lliga disputat al Camp Nou i en el qual el Vila-real va forçar al límit el Barça, ja que es va avançar dues vegades en el marcador (0-1 i 1-2) i va obligar els blaugranes a signar una remuntada per seguir creixent (3-2). Si en altres partits es va demostrar el caràcter matador de la davantera blaugrana, en aquell partit el Barça va reivindicar el seu caràcter agonístic, una nova faceta per a un equip amb molts registres i amb una progressió que sembla que no té fi.

El moment no pot ser més tranquil a can Barça. L'equip és a un punt del Reial Madrid a la lliga i en la penúltima ronda de Copa, competició en la qual és el màxim favorit ara després de l'eliminació dels blancs, a mans de l'Atlètic de Madrid, equip al qual va liquidar el quadre de Luis Enrique.