Una greu errada de Kiko Casilla, que va lliurar una pilota clara a Sergio Canales, va propiciar la victòria de la Reial Societat sobre un Espanyol que va completa runa mala setmana, després de l'eliminació en la semifinal de la Copa del Rei contra l'Athletic. A més, l'escàndol de partits arreglats a la lliga que ha esquitxat el capità, Sergio García, va provocar que els barcelonins no arribessin en el seu millor moment a Anoeta.

De totes maneres, l'Espanyol va dominar a l'inici, amb uns Caicedo i Sergio molt mòbils. La Reial Societat no trobava la manera de dominar el seu rival quan, al minut 37, va arribar l'errada de Casilla i la definició de Canales.

Segona part poc clara

La represa no va ser gaire ben jugada per part de cap dels dos equips i només la incertesa del marcador feia mantenir l'emoció al públic. Al minut 62, una errada del centre del camp espanyolista va habilitar Chory Castro, que va marxar sol cap a l'àrea de Casilla, va evitar l'entrada de dos defensors i va cedir per a Agirretxe, que va errar en un cos a cos amb el porter.

L'entrada de Stuani, en el lloc d'un lateral com Arbilla en una demostració d'intencions, va fer millorar molt el joc de l'equip de Sergio González i el mateix jugador uruguaià i Caicedo van disposar d'oportunitats per haver igualat el partit, però no les van poder aprofitar i l'Espanyol va marxar del partit amb les mans buides.