La selecció espanyola femenina de bàsquet van assolir el segon triomf de l'Eurobasket en derrotar Eslovàquia per només un punt de diferència, 82-81. La jugadora del Cadí La Seu, Laura Gil, va contribuir al triomf amb sis punts.

Alba Torrens, Astou Ndour i Anna Cruz van ser vitals en la victòria del combinat campió d'Europa. Però si una jugadora va destacar aquesta va ser la nord-americana Kristi Toliver, que va anotar 22 punts i es va convertir en el malson de la selecció espanyola. El rendiment de la nord-americana i la fallida defensa zonal d'Espanya van portar al 34-39 del descans.

Torrens, Ndour i companyia van liderar la remuntada, arribant a igualar el marcador. L'ímpetu juvenil de Ndour va fer créixer Espanya en el darrer minut. Amb 80-77 i 8.9 segons en disputa, Toliver va fallar el primer dels seus dos tirs lliures. Una sort que no va desaprofitar Torrens per lliurar un treballat triomf a la selecció espanyola.