Trenta-quatre gols marcats durant la temporada han estat les xifres d'Albert Rodríguez, Rodri, l'home que amb el seu gol al minut 25 de la primera meitat va certificar l'ascens del Joanenc en una eliminatòria duríssima contra un bon Parets. El conjunt de Sant Joan de Vilatorrada va fer bo l'1-0 del partit d'anada. Els homes d'Albert Bonvehí van patir molt, sobretot a la segona meitat, davant d'un Parets que es va llançar obertament a l'atac, tot i que es van saber defensar amb prou ordre.

Conscients de la rellevància del matx, els vallesans van començar el partit amb molta força, i al minut 9 Álvarez va anivellar l'eliminatòria. El Joanenc, però, no va posar-se nerviós, i al minut 25 el seu golejador Albert Rodríguez va aprofitar una bona acció de tot l'equip per empatar. Semblava que tot ja estava dat i beneït, ja que, per obtenir l'ascens, el Parets havia de marcar dos gols més. A més, l'esdevenir dels darrers minuts de la primera meitat, amb cert domini bagenc, no feia preveure els patiments de l'equip a la represa.