El València Basket va anunciar ahir al matí que Pedro Martínez serà el nou tècnic del conjunt taronja la temporada vinent. Després que el tècnic català anunciés divendres que no seguiria al Bàsquet Manresa el seu fitxatge pel València era un secret a veus que només necessitava un anunci oficial.

Martínez, que ha firmat un contracte per un any, substitueix Carles Duran, que va estar al capdavant de l'equip en la segona part de la passada campanya després de ser destituït el tècnic croat Velimir Perasovic. En principi, Duran té contracte com a segon entrenador amb l'entitat per la qual cosa si no hi ha canvis serà l'ajudant de Pedro Martínez.

Pedro Martínez marxa de Manresa després d'haver assolit l'objectiu principal del club: aconseguir la permanència. Ho va fer en un últim partit per al record en què va guanyar el Reial Madrid al Palacio de los Deportes. Amb aquest canvi, el tècnic català tornarà a dirigir un equip amb aspiracions europees com ja havia fet amb l'Herbalife Gran Canària, l'equip que dirigia abans de fitxar pel Manresa i amb el qual va jugar l'Eurocup. Aquest serà l'onzè club ACB que dirigirà Pedro Martínez.