El resultat final del partit ho indica ben clar. L'Igualada va sortir escaldat de la pista del Liceo per un contundent 7-1. Al minut 5 el resultat ja era de 3-0 i tot el peix ja estava venut. Els anoiencs van intentar reaccionar, però va ser en va. El Liceo va començar amb força i dos gols marcats per Toni López en pocs segons situaven el 2-0 al segon minut de partit. Per deixar més en evidència la defensa arlequinada Pérez mateix va establir el 3-0 al minut 5 de l'enfrontament.

Amb un Igualada estabornit i sense saber cap a on mirar, l'argentí Emmanuel Garcia transformava un penal al minut 19 que donava una certa esperança al seu equip, però els anoiencs no van saber aturar els gallecs. Tres minuts després del gol igualadí De Benedetto establia un contundent 4-1, resultat amb el qual s'arribava al descans.

Si durant el primer temps l'allau gallec va ser fort, a la segona meitat la història no va canviar gaire, més aviat gens. Els gallecs van sortir amb la mateixa intensitat i un altre cop Toni Pérez, que va marcar quatre gols, el surienc Josep Llamas i el portuguès Magalhaes, amb tres rematades espectaculars, van tancar el resultat. Dins del desconcert general, l'únic jugador igualadí que va crear un cert perill va ser Dani López, però ahir va quedar ben palès que l'equip depèn, potser en excés, de l'estat de forma del porter Elagi Deitg, que ahir va veure's totalment superat.

López, dur amb els jugadors

Al final del partit el tècnic igualadí Ferran López va mostrar-se molt dolgut i decebut amb els seus jugadors per la imatge que va donar l'equip a Galícia. "No n'hi ha prou amb el treball del dia dia. Es necessiten altres components, com per exemple la fortalesa mental que es necessita per tirar endavant un partit que se't giri en contra". López va continuar afegint que "tothom té una quota de responsabilitat, però s'ha de complir més. No val només entrenar dimarts, dimecres, dijous... S'ha de complir més i estic dolgut perquè no veig que hi hagi fortalesa mental".

Les crítiques van mantenir-se recordant que "no nego pas que els jugadors no tinguin ganes de fer-ho bé, però no tot és fàcil. Quan hi ha un núvol i plou pots sortir igualment a caminar. Avui contra el Liceo no hem representat la història d'aquest club".