L'equip manresà Tomàs Bellès ha fet un reforç de luxe de cara a algunes curses de la temporada que ve. És la campiona del món d'ultratrails, en la modalitat de curses de muntanya a peu, Núria Picas, que tornarà a vestir els colors de l'entitat manresana com ja havia fet uns quants anys enrere.

Picas prendrà part en algunes proves amb el seu nou equip. De fet, l'entrenament de bicicleta de muntanya de la corredora manresana establerta a Berga és essencial per complementar les seves completes sessions a peu. Enguany, ha volgut involucar-se més amb l'equip i per això ha convingut que el millor era formar part d'algunes de les competicions establertes dins el calendari per a aquest final d'any 2016 i principi del que ve.

La primera de les competicions en les quals hi haurà la presència de Picas serà la Titan Tropic Cuba by Gaes, que es disputarà entre els dies 3 i 8 de desembre d'aquest mateix any. És la primera participant que confirma l'equip Tomàs Bellès. En els propers dies informarà sobre la resta de l'expedició. La resta del calendari de Picas encara està per decidir, però la voluntat de la formació bagenca és que s'animi a perdre part en més proves a mesura que vagin passant els mesos de relació entre totes dues bandes.

Dies enrere, els responsables de Tomàs Bellès ja van fer entrega a Núria Picas de la seva bicicleta Cannondale per tal d'iniciar la preparació de cara a la Titan Tropic Cuba. El 2016 no ha estat, de moment, un any gaire positiu per a la múltiple guanyadora de proves de la Copa del Món, i les lesions l'han respectada poc.