Les victòries dels favorits van marcar la darrera jornada de partits de classificació del mes de novembre per al Mundial del 2018 de Rússia. De tots ells, només va patir Holanda, que va haver de resoldre a la segona part contra la dèbil Luxemburg (1-3). Els taronja se situen tres punts a sota de França després que el local Chanot igualés el gol de Robben. A la represa, Depay va sentenciar amb dos gols. Al mateix grup, Bulgària va derrotar Bielorússia (1-0).

Al grup B, Suïssa es manté líder després de vèncer per 2-0 les illes Fèroe, amb anotacions de Derdiyok i Lichtsteiner. Portugal li va darrere en superar per 4-1 Letònia. Cristiano Ronaldo va fer dos gols, però també va fallar un penal amb 1-0 al marcador. Els letons van empatar i Portugal va haver de reaccionar. En el mateix grup, Hongria va vèncer Andorra per 4-0.

Finalment, en el grup H Bèlgica va demostrar que és l'equip més fort en apallissar sense pietat per 8-1 Estònia, amb tres gols de Mertens i dos de Lukaku.Els belgues tenen dos punts sobre Grècia, que va igualar al final un polèmic partit que perdia amb Bòsnia (1-1) gràcies a Tzavellas. També ahir, Xipre, 3-Gibraltar, 1.