L'Igualada Calaf Group va visitar ahir a la tarda la pista complicada de l'Ateneu Agrícola de Sant Sadurní d'Anoia per disputar als cavistes la tretzena jornada de l'OK Lliga. Tant el Noia com l'Igualada necessitaven els punts per allunyar-se de la part baixa.

Desprès de les dues victòries encadenades a Girona i a casa davant de l'Alcobendas, els igualadins se sentien forts i van posar les coses molt complicades als locals, que, per la seva banda, també van saber ensenyar les dents i van fer un molt bon partit.

El frec a frec va durar, i els dos equips es van ensenyar la musculatura. Ningú no estava disposat a cedir. El primer temps va estar sota control de l'Igualada, però el Noia va saber pressionar fort. Tot va quedar a mercè del segon temps. El punt d'inflexió va arribar amb la rematada d'Aleix Estaller, en què va aconseguir el primer gol local (min 32); i poc desprès l'arlequinat Met Molas va enviar la pilota a l'escaire com a resposta al gol del Noia, al minut 35. Amb l'1 a 1, els dos equips van arriscar i la dinàmica de mantenir-ho tot sota control es va trencar, però ja va ser massa tard.