El Berga va donar la sorpresa de la jornada imposant-se al camp d'un Sabadell Nord que era tercer a la classificació.

El Berga va fer un partit pràctic. La primera part va ser igualada, tot i que al tram final els locals es van acostar amb un cert perill a la porteria de Dani Peralta. A la represa, es va mantenir el domini del Sabadell Nord fins que Caicedo, de volea, feia el 0 a 1 (min 53). Els de casa van intensificar l'assetjament, sobretot des de l'entrada al camp de Gregorio Vigueras; ell va ser l'autor de l'1 a 1 (min 66). En els minuts posteriors, el Sabadell Nord va tenir bones ocasions, però Oriol Dalmau, a la sortida d'un córner, va deixar mut el municipal de Ca n'Oriac al minut 85.