Manresa estrena aquest 2017 la seva Cursa de la Dona. La cita, oberta a tothom, portarà per lema «Juntes guanyem» i se celebrarà el matí del 26 de març, organitzada per Vela Club Fitness.

El recorregut de la carrera serà de 5 quilòmetres, amb inici a la Font de les Oques, a les 10 del matí. Els participants podran completar el recorregut corrent o caminant i l'organització també ha previst que hi puguin prendre part persones amb discapacitat.

Les inscripcions tenen un preu de 10 euros i es poden realitzar al Gimnàs Vela (Carrer Carrasco i Formiguera, 11 - 93 186 98 75).

A més del Vela Club, també col·laboren en l'organització de la Cursa de la Dona de Manresa l'Estudi Pilates Elena Vers, l'Ajuntament de Manresa i SIAD Montserrat Roig.

Fitxa de la 1a Cursa de la Dona de Manresa

Lloc de sortida: Plaça de la Font de de les Oques de Manresa

Dia: 26 de març

Hora: 10 del matí

Recorregut: 5 km, que es podrà fer corrent o caminant

Oberta a tothom

Preu:: 10 euros (inscripcions al Gimnàs Vela)

Organitzen: Vela club Fitness.

Una trentena d'actes per celebrar el Dia Internacional de les Dones

La 1a Cursa de la Dona és un dels molts actes que Manresa ha preparat per celebrar el Dia de les Dones. L'acte institucional tindrà lloc aquest dimecres 8 de març al saló de plens de l'ajuntament de Manresa, a les 8 del vespre. Durant la trobada s'interpretaran fragments de l'obra «Ens havíem barallat tant!», un diàleg entre Montserrat Roig i Maria Aurèlia Capmany. Per conèixer tots els actes que es duran a terme al llarg del mes de març consulta el següent enllaç.