El Peralada, entrenat pel fruitosenc Arnau Sala i que en la darrera temporada també ha tingut a les seves files el jugador manresà Cesc Clotet, va confirmar en un comunicat oficial que ja és nou equip de Segona Divisió B per a la temporada 2017-18. El club gironí ha complert tots els requisits que exigia la Federació Espanyola de Futbol en el seu article 194 i ocuparà la plaça que va deixar lliure el CF Gavà pel seu descens administratiu a Tercera Divisió.

Després de quedar-se a les portes de l'ascens esportiu en perdre l'última eliminatòria contra el Rápido de Bouzas gallec, el Peralada finalment jugarà a la Segona B per primera vegada a la seva història, un cop fet el pagament de 133.000 euros per assegurar-se la plaça.

El club va anunciar ahir que dilluns que ve començaran les revisions mèdiques a la plantilla i que el dia 12 d'agost disputarà un amistós al Municipal de Llagostera contra l'equip que entrena Òscar Álvarez. En els propers dies el club començarà a anunciar els primers moviments a la plantilla.