El Reial Madrid es va endur els tres punts a Mestalla gràcies a una contundent victòria davant el València, amb dos gols de Cristiano Ronaldo de penal. La golejada la van completar Marcelo i Kroos als instants finals del partit.

Els locals, descontents amb l'àrbitre en el primer temps, no va saber aprofitar l'embranzida a l'inici de la segona part i van acabar pagant la falta de punteria. La victòria dels homes de Zidane suposa apropar-se a només dos punts del tercer lloc, plaça que ocupa precisament el València.

El matx va començar sense cap dominador clar, amb més intensitat que futbol, i ambdós equips buscaven fer mal al rival amb sortides ràpides després de recuperarció de pilota. En una d'aquestes sortides, una combinació entre Marcelo i Ronaldo acabava amb el portuguès estès a l'àrea, després d'un xoc amb Martín Montoya.

Així, l'àrbitre va assenyalar penal i Ronaldo avançava el seu equip al quart d'hora de partit. També des dels onze metres arribava el segon gol madrileny. De nou Montoya va cometre penal, més protestat que el primer pels locals, després d'empentar Benzema en un salt. Cristiano, novament, no va perdonar.

A la represa, els de Zidane abaixaven el ritme en els primers minuts i els de Marcelino es bolcaven sobre l'àrea blanca. Així, trobaven la recompensa en una rematada de cap de Santi Mina (1-2). Els locals ho van seguir intentant i no els van faltar ocasions, però no van estar encertats.

En els minuts finals, dues jugades de qualitat dels blancs van sentenciar el matx. Primer va ser Marcelo, que va culminar una jugada personal per batre Neto, i després ho va fer Kroos amb un xut ras precís, en aprofitar una passada de tacó de Kovacic.

D'aquesta manera, els blancs es van donar una alegria per aspirar a reconduir el seu futbol, pensant ja amb l'eliminatòria de vuitens de Champions davant el PSG.