El Betis va perdre ahir una bona oportunitat per desplaçar l'Eibar de la setena posició, la que donaria accés a competició europea a causa de la final de la Copa del Rei entre el Barça i el Sevilla, en empatar a casa contra la Reial Societat (0-0). Els dos porters van ser els grans protagonistes del partit, sobretot el de la Reial Societat, el debutant Miquel Àngel Moyá, que ja a la primera part va evitar el gol dels verd-i-blancs en aturar una acció de Tello.

A la segona part, el partit va embogir i va recordar el 4-4 de la primera volta. Moyá va tornar a aparèixer per desfer una ocasió del mateix Tello i el dominicà Junior va enviar dues pilotes fora. En el tram final, però, va ser Adán qui va salvar un punt per al Betis a rematades d'Odriozola i Canales.

A Vitòria, l'Alabès va obtenir la salvació virtual i va permetre que Las Palmas atrapés el Llevant en derrotar-lo per 1-0 en un partit surrealista. Els visitants van quedar amb deu per expulsió de Chema al minut 31 en l'acció que va suposar el penal que va fallar Manu García. A la segona part, Munir va ser expulsat, dotze minuts abans del final, i quan tot semblava que finalitzaria amb empat, el central Laguardia va donar els tres punts al seu equip.