El FC Barcelona s'ha proclamat campió de la Lliga 2017/18 després de guanyar el Deportivo a Riazor, que de retruc ha confirmat el seu descens a Segona Divisió.

El partit no podia començar millor per un Barça que s'ha avançat amb un gol de Coutinho al minut 7, i Messi ha encarrilat el títol amb el 0-2. Tot i això, la ràpida resposta del Lucas Pérez ha ajustat el partit al descans (1-2).

A la represa, Çolak ha igualat el marcador i el Deportivo ha cregut per moments en la victòria, però dos gols més de Messi al tram final, que s'escapa en la disputa per la Bota d'Or, han sentenciat el partit i la Lliga pel conjunt d'Ernesto Valverde.

El xiulet final ha desfermat l'eufòria a la banqueta del Barça, que ha tancat el doblet d'aquesta forma i ha sumat el seu vuitè doblet sense concedir ni una sola derrota en el campionat domèstic.

A la propera jornada hi haurà clàssic. Consulta aquí l'horari del Barça - Reial Madrid.