Ferran Costa, l'entrenador que guiarà un any més el Gimnàstic de Manresa a la màxima competició estatal, fa mesos que prepara la nova temporada. El jove tècnic de Castelldefels ara ja ha tancat fins a set fitxatges.

Les dues noves incorporacions més destacades són els dos futbolistes procedents de l'Espanyol Marc Gulias i Jordi Garcia Casado. També debutaran amb la nova samarreta escapulada José Alberto (Sabadell), Iker Ramos (Mollet), Joel Guillén (Andorra), Marcel Carreón (Mollet) i Jordi Pérez (Manresa). Seguiran una temporada més al juvenil A del conjunt bagenc Jordi de Sande que serà el nou capità de l'equip, el porter Iu Morral, Joan Altimira, Pau Espona, Eric Márquez, Carlos Kuele i Gassan Ahadme. Aquesta temporada el tècnic Ferran Costa vol apostar fort pel planter de la casa i farà pujar del juvenil B l'Adrià Pladevall, Hamza Bella, Iván Cáceres, Marcos Garrido i Adri López Padillo.

Del cadet A, Costa també farà pujar Pau Culell i Biel Farrés. L'equip està pendent de confirmar noves incorporacions quan falta resoldre el seu estat amb el club. Pel que fa al cos tècnic, l'entrenador Ferran Costa incorporarà noves cares, i el nombre d'ajudants i personal tècnic del juvenil A creixerà. Com a segon entrenador hi haurà Martí Nadal, que repetirà una temporada més al costat de Ferran Costa. Roger Combellé serà el nou preparador físic, i Marc Parés farà les funcions d'analista tècnic.

El fisioterapeuta David Costa continuarà un any més cuidant el físic dels jugadors, i la ja mítica Sílvia Masachs, l'anomenada Tieta, farà la funció de delegada. Adrià Pintó continuarà com a entrenador de porters i Miki Pérez serà auxiliar tècnic. Ángel Jurado farà les funcions de coach, i el fotògraf Luis Moreno Luisette serà l'encar-regat de fer les fotos.