L'internacional croat Dejan Lovren va assegurar ahir que el seu compatriota Luka Modric seria un candidat a guanyar la Pilota d'Or si fos «alemany o espa-nyol», afirmant així que el migcampista del Reial Madrid no és valorat com correspon.

Modric va marcar un gran gol en la victòria de Croàcia per 3-0 sobre Argentina i abans havia anotat de penal en el triomf per 2-0 davant Nigèria. El migcampista del Madrid forma una gran dupla al mig del camp amb el barcelonista Ivan Rakitic, però Lovren creu Modric està subestimat.

«És un veritable plaer jugar amb Luka Modric, que és un dels millors futbolistes del món en aquest moment», va dir el defensa del Liverpool. «Modric probablement rebria més atenció si fos alemany o espanyol. Fins i tot podria guanyar la Pilota d'Or».

«Com que som un país més petit, rep menys atenció de la que mereix. Però tots som amants del futbol i sabem que Modric és un jugador increïble, un dels millors del món», va continuar. Cap croata ha guanyat el premi al millor jugador del món, encara que Davor Suker va ser segon el 1998, quan la seva selecció va arribar a les semifinals del Mundial.