El fet de modificar el recorregut habitual de la cursa dels 10 km urbans no és un problema que afecti la participació. El director tècnic del club, Joan Lleonart, va assegurar en la presentació de la prova a l'ajuntament de Manresa que «el canvi de recorregut no és un problema perquè, en definitiva, és el mateix recorregut però una mica desplaçat».

En aquest sentit, Lleonart va animar manresans i manresanes a participar-hi, amb especial èmfasi als més joves, «perquè se sumin a una festa que volem que sigui el més familiar possible i una bona oportunitat per gaudir de l'atletisme als carrers de Manresa, encara que sigui a les proves de 5 km o a la cursa de promoció». Així, conservar l'esperit familiar és l'objectiu del club manresà.

Per la seva part, Manel Molera va manifestar que, «tot i que des de fa un any hi ha una junta gestora que dirigeix el club, l'engranatge de treball continua funcionant perfectament i tenim la sort de disposar d'una xarxa formada per un centenar de persones voluntàries que faran possible l'organització de la prova, i també del gran suport d'empreses del territori que ens fan costat».