El Barça Lassa d'Svetislav Pesic comença a carburar a l'Eurolliga. Després de les dues derrotes inicials, els blaugrana encadenen tres victòries seguides, la darrera ahir contra el Maccabi Fox israelià al Palau, que el situen amb un balanç favorable a la classificació (3-2). El millor dels locals i del partit va ser Víctor Claver amb 14 punts i 22 crèdits de valoració. L'ala blaugrana va estar ben acompanyat per Kyle Kuric amb 13 punts i Ante Tomic amb 12.

El partit va començar amb intercanvi de cistelles. En el tram final del primer quart, el Barça va millorar defensivament i va aconseguir un avantatge de sis punts.

En el segon quart, el Barça va mantenir un bon to en defensa però no va trobar l'encert en atac. El desencert va permetre al conjunt israelià posar-se al davant en el marcador, liderats per Johnny O'Bryant, autor de deu punts al descans. Tot i això, dues cistelles consecutives de Claver van fer que els blaugrana marxessin al descans amb un punt d'avantatge.

A la represa, el Barça va millorar ofensivament i va controlar bé el joc interior del Maccabi, Tyus-O'Bryant, que havien fet mal a la primera part. Això va permetre als blaugrana agafar avantatge en el marcador. En el tram final del tercer quart, els homes de Pesic van prémer l'accelerador i van entrar al darrer quart 19 punts per sobre. En el darrer quart, els blaugrana van saber mantenir la renda favorable per sumar la tercera victòria i mantenir-se invictes al Palau.