El Barça Lassa segueix amb la seva pèssima ratxa a Europa i va caure derrotat al Palau Blaugrana (60-69) davant d'un Olympiacos que va saber portar el partit cap a la poca puntuació i que va mantenir una diferència per damunt dels deu punts durant gairebé tota la segona meitat.

Els blaugrana van mantenir el partit més o menys igualat durant els primers vint minuts i van marxar al descans amb només dos punts de desavantatge (30-32), però ja es veia que costava molt d'anotar i que els grecs es podien escapar en qualsevol moment. Aquest moment va arribar al tercer període, amb un parcial de 3-10 i un únic triple de Claver en els primers deu minuts. Els grecs ja van adquirir un avantatge suficient, i entre Spanoulis i Williams-Goss en la direcció i els 18 punts de Milutinov van salvar el triomf. Per als blaugrana, amb ínfims percentatges de tir, es va mig salvar Claver, amb 13 punts i 15 de valoració. L'equip de Pesic, que dijous visita el Baskonia, quedarà una jornada més, per tant, fora de la zona de play-off.

El Fenerbahçe, més líder

La jornada d'ahir va tenir un plat fort. El Fenerbahçe va tancar-la amb dos triomfs davant el CSKA després de derrotar-lo per 79-75, malgrat perdre de dotze al descans. Un bàsquet de Veseli, una pèrdua de Peters i dos tirs lliures de Sloukas van sentenciar. El txec, amb 19 punts, va ser el màxim anotador del partit. En el primer partit del dia, l'Anadolu Efes es va exhibir davant del Buducnost, a qui va vèncer per 106-68.