Un inspirat Kirolbet Baskonia es va endur el triomf al Carpena (64-81), on l'Unicaja encara no havia perdut a la Lliga Endesa. Des del 0-12 inicial, l'equip basc va demostrar un nivell d'inspiració superior. Voigtmann, amb onze punts, vuit rebots i set assistències, va liderar el seu equip en totes les facetes i va flirtejar amb el triple doble.

Els malaguenys van començar el matx totalment desactivats, fet que va saber aprofitar el conjunt visitant per anotar un parcial inicial de 0-12. A poc a poc els andalusos van anar reaccionant, gràcies a les accions de Jaime Fernández i Lessort, que van comandar una rèplica de 11-4. Tot seguit, els locals es van tornar a desconnectar i els bascos van tancar el primer quart amb un 12-20. En el segon, l'Unicaja cometia errors en atac, pèrdues i faltes de concentració en defensa, i el Baskonia, liderat per Janning, va arribar a la mitja part amb catorze punts de diferència (31-45).

Tal com va succeir en els dos primers períodes, en el tercer els visitants van anotar un nou parcial, aquest cop de 2-10. El col·lapse de l'Unicaja era evident, amb només cinc punts en set minuts. Es va entrar en el darrer quart amb un marcador de 46-69. Els deu últims minuts van tenir poca història i els dos equips s'anaven intercanviant cistelles en un període que només va servir perquè uns i altres maquillessin les estadístiques. El Baskonia no va voler fer més sang i va defensar la renda. Només alguna acció de Fernández va poder aixecar el públic local, que va marxar del pavelló abans d'hora.