Una clara victòria per 1-5 sobre el Borussia Mönchengladbach ha situat al Bayern de Munic davant de la Bundesliga, empatat a punts amb el Borussia Dortmund que, fins fa poques setmanes feia tota la impressió que caminava amb fermesa. Divendres, però, cedia per 2-1 al camp de l'Augsburg tot i el gol marcat per Paco Alcácer. Dortmund i Bayern tenen ara els mateixos 54 punts i el Borussia és líder per diferència de gols.

Ahir, el Bayern va imposar-se sense massa problemes, tot i que fins la segona part no va plasmar la diferència de joc al marcador. En el primer temps, Javi Martínez (min 2) i Thomas Müller (min 11) van posar el 0-2 però abans que s'arribés al descans va aconseguir retallar Lars Stindl (min 37). En la represa, els gols de Lewandowski (75 i 91) i Gnabry (75) van deixar les coses molt clares.