El Tecnyconta Saragossa va guanyar per la mínima el Montakit Fuenlabrada (87-88) en un final no apte per a cardíacs. Rowland semblava donar el triomf als locals amb un gran triple sobre la botzina, però el seu llançament va ser fora de temps i els de Fisac, que van firmar el millor primer quart de la seva història, es consoliden en les posicions de play-off.

El conjunt aragonès va sortir disposat a encarrilar el partit des del principi, i semblava que ho aconseguiria, ja que va aconseguir un avantatge de 21 punts al final del quart inicial (14-35), el més gran del club a la Lliga Endesa, millorant el +17 d'aquesta mateixa temporada davant l'UCAM Múrcia. En el segon quart, els visitants van poder mantenir un avantatge important, i a la mitja part de l'enfrontament dominava per 39-53.

En la represa semblava que la tònica seguiria sent la mateixa, i que el Tecnyconta no tindria problemes per obtenir la victòria, ja que dominava per onze punts al final del tercer quart (61-72). Però en els deu darrers minuts tot va canviar i els madrilenys, que encara no tenen del tot lligada la permanència a la categoria, no es van rendir i, gràcies a un tir lliure anotat per Kravtsov, van aconseguir empatar a 87 quan faltaven 30 segons pel final. Quan en restaven només quatre, McCalebb va capturar un rebot ofensiu, va rebre falta i va anotar un dels dos tirs lliures, que va resultar ser decisiu, ja que el darrer triple de Rowland va arribar fora de temps.