Els triatletes bagencs que van participar en els Campionats de Catalunya d'edats celebrats a Santa Susanna van fer un bon paper, en aconseguir tres podis.

Amand Redondo (CN Minorisa) va ser el primer classificat en el grup d'edat de 50 a 54 anys. En aquesta mateixa categoria, Joan Caro (CN Castellet) va ser segon. Lluís Barnau (Cube) va ocupar la segona plaça en 60-64 anys. Altres participants van ser Jordi Badia (CN Minorisa), cinquè en 45-49 anys, i Àlex Camins (CN Minorisa), vuitè en 50-54 anys.

La nota negativa de la competició van ser les caigudes de Kevin Marfil, que es va haver de retirar, i de l'olesà Antonio Parejo, que es va emportar la pitjor part, ja que es va fracturar el fèmur en una caiguda en bicicleta.