L'Igualada Rigat va obtenir una nova i treballada victòria a Les Comes davant del cuer de la lliga el CP Vic. Amb aquest tres punts, els igualadins continuen una jornada més com a colíders de l'Ok Lliga. El conjunt igualadí va topar davant d'un conjunt vigatà fort en defensa en els primers compassos. Els visitants, tot i ser els cuers de l'Ok Lliga, van fer un bon plantejament de partit i van plantar cara davant l'Igualada Rigat. L'equip visitant va aguantar 21 minuts amb la porteria a zero, fins que va arribar Ton Baliu per inaugurar el marcador abans d'arribar al descans. Quan semblava que l'Igualada Rigat enfilaria el túnel de vestidors amb un mínim avantatge, Carles Sánchez va posar les taules a trenta sis segons de la mitja part, 1-1. A la represa, l'equip dirigit per Cesc Linares va sortir amb les idees molt clares i Roger Bars va posar de nou amb avantatge a l'Igualada al minut 31.

Els vigatans no van saber reaccionar i els igualadins ho van aprofitar per encarrilar la victòria amb el tercer gol. Aquest cop Marc Palau era l'autor del 3-1. El CP Vic, tot i no conèixer la victòria en aquest inici de lliga, no va abaixar els braços en cap moment i Roger Font va posar emoció amb el 3-2 a set minuts i mig pel final. Els jugadors vigatans van pressionar en el tram decisiu però els homes de Cesc Linares van saber aguantar les envestides per mantenir l'avantatge i sumar els tres punts, per seguir una jornada més compartint el liderat amb el Liceo.