La Reial Societat va doblegar ahir al migdia el Betis (3-1), amb remuntada inclosa, per situar-se en les posicions de Champions League i superar l'Atlètic de Madrid del Cholo Simeone.

Els d'Imanol Alguacil van superar el gol inicial de Loren amb un bon desplegament de joc i amb un empat que va arribar només 10 minuts després, quan Javi Garcia es va marcar en pròpia porteria.

D'altra banda, l'Alabès va gua-nyar a casa contra el Celta (2-0) en el primer partit que es va disputar ahir gràcies a una molt bona segona part dels d'Asier Garitano.

L'Athletic Club de Bilbao va empatar a casa amb el Valladolid (1-1) gràcies a una bona actuació del porter visitant, Jordi Masip, i una errada greu del local, Unai Simón, que va suposar l'empat final. Aquest resultat va evitar que els de Gaizka Garitano acabessin la jornada en posicions europees.

En el darrer partit de la jornada, el Sevilla es va imposar al Llevant (1-0) gràcies a la primera anotació de la temporada de l'holandès Luuk de Jong, que va entrar de suplent i va rematar de cap una centrada de Jesús Navas.