El CN Minorisa no va poder frenar un rival que en només dues jornades ja suma 36 gols marcats i només 15 d'encaixats. El filial del CN Rubí es va mostrar com una màquina ofensiva ben greixada, a la qual els nois de Dani Calvo van aconseguir frenar durant els dos primers períodes.

Curiosament, el gol inicial va ser dels amfitrions, anotat per Muns, gol que va fer treballar de debò els vallesans per remuntar-lo, cosa que van fer en transformar una superioritat i una pena màxima (1-2). El segon període va seguir el mateix guió, a un gol rubinenc responia de nou Muns per posar el 2-3. Però abans d'arribar a l'equador del partit dos gols més dels visitants situaven el 2-5 en el lluminós, un resultat al qual es van afegir les personals a jugadors importants dels manresans.

Després del canvi de camp es va desfermar un veritable allau de gols visitants que castigaven amb un parcial de tennis els del CN Minorisa, 2-6, amb anotacions dels de casa de Lafoz i Masplà. Amb la feina feta, en el darrer quart de joc, va seguir el festival golejador, 3-7, amb gols dels locals obra de R. Ruiz, Pelegrín i I. Ruiz.

La setmana que ve, el CN Minorisa es desplaçarà a Banyoles, on s'enfrontaran a un rival que es preveu directe en la lluita per la permanència a Primera Catalana.