Tot i que al darrer quart va tenir bons moments, el Baxi Manresa va patir una dura derrota ahir a Estrasburg (81-63) en un partit en el qual els bagencs van mostrat la seva pitjor versió a Europa. Els bagencs van ser totalment superats per un SIG Estrasburg que només va necessitar pausa i tranquil·litat per superar el conjunt entrenat per Pedro Martínez, que no va acabar de trobar solucions per al seu equip.

Lleuger domini local (15-14)

L'Estrasburg no es va escapar en cap moment en el resultat, però va estar més encertat en la línia de 6,75 que el Baxi i va acabar el quart al davant al marcador per només un punt.

El partit va començar encallat, amb poca fluïdesa d'ambdós equips en el joc i molt desencert en els llançaments. Ferrari va errar els primers triples del partit i no se'l va veure tan endollat com el dia de l'Unicaja al Nou Congost.

Pel que fa a l'aspecte defensiu, el jugador més destacat al primer quart va ser Magarity. El jugador suec va fer dos taps en el primer període i també va aportar en atac amb rebots ofensius.

Desconnexió del Baxi (38-25)

El més sorprenent d'aquest segon quart és que l'Estrasburg encara podria haver marxat de més punts en el marcador.

Els jugadors francesos van aconseguir un enorme parcial de 18-0 que va començar al primer quart, i van passar d'anar 10-14 a 28-14 a falta de cinc minuts per acabar la primera part del partit.

L'Estrasburg no era infinitament superior, però el Baxi va estar molt fluix en el joc ofensiu. Un tir lliure de Jordan Davis va acabat amb el parcial francès.

Ferrari va estar excessivament erràtic, amb un 0/5 en tirs de camp a la primera part. Completament fora del partit, el nord-americà va pecar d'individualista. Un dels més destacats al primer quart, Magarity, tampoc va estat especialment bé al segon període. Va fallar un triple que ni va tocar la cistella.

Un Manresa fluix en atac (53-39)

De nou, l'Estrasburg va aconseguir un molt bon parcial de 7-0, tot i que els interiors bagencs van frenar ràpid el bon moment del conjunt francès. Els de Vincent Collet van jugar molt còmodes en aquest partit i en cap moment el van veure perillar. Molt diferents les sensacions dels manresans, que van començar l'últim quart sense arribar als 40 punts.

Liderat per Jordan Davis, el Baxi sí que va començat amb millors idees. Els bagencs van anar ràpid a l'hora de prendre decisions però el desencert continuava i la millora en la imatge no servia de res perquè l'Estrasburg va seguir amb un bon avantatge.El miratge dura 3 minuts (81-63)

Es va haver d'esperar fins a l'últim període del partit per veure en joc Frankie Ferrari. Només començar, dos triples per estrenar-se al partit. S'animava el nord-americà i ho feia amb ell el Baxi, que va arribar a posar-se a 6 punts de diferència amb un parcial de 10-2. Però hi ha moments que marquen un partit. Magarity va fer un llançament de triple que hauria posat al Baxi a tres punts.

Va sortir de la cistella i en la jugada posterior York enfonsava els bagencs amb un triple i va tornar a posar un avantatge que va arribar fins a 13 punts abans del temps mort. Després d'això, es va tornar a veure el mateix Baxi de tot el partit.