El Club Bàsquet Navàs va encaixar una nova derrota a domicili, aquesta vegada a la complicada pista de l'AESE de l'Hospitalet de Llobregat.

Els jugadors dirigits per Isidre Suau van sortir a la pista molt desencertats, tant defensivament com ofensivament. Això va provocar que els locals agafessin nou punts d'avantatge al final del primer quart (19-10). En el segon encara es va fer més palesa la poca punteria dels navassencs, que només van aconseguir anotar cinc punts en el període i van arribar a la mitja part de l'enfrontament amb un 31-15 desfavorable.

Tornant dels vestidors la tònica no va variar gaire, i es va arribar als deu darrers minuts amb el matx molt complicat per als bagencs, que perdien per dotze (39-27). Tot i això, els visitants no van llançar la tovallola en cap moment i es van situar a només cinc punts del seu rival, però no es van poder apropar més en l'electrònic a causa d'un cúmul de circumstàncies, com ara pèrdues de pilota o el poc control del rebot. En la propera jornada, el Club Bàsquet Navàs Viscola rebrà a la seva pista un altre equip de l'Hospitalet, el Centre Catòlic, dissabte a dos quarts de vuit del vespre.