El Barça va vèncer ahir a la pista del Joventut en el derbi català (80-95). El triomf li va servir per classificar-se per a la propera edició de la Copa del Rei. El més destacat dels de Pesic va ser Mirotic, amb 23 punts i 31 de valoració.

D'altra banda, el Reial Madrid va aconseguir una victòria molt inflada (91-60) davant el MoraBanc Andorra, que va igualar un registre negatiu històric. El conjunt d'Ibon Navarro va obtenir només 14 punts en acabar el segon quart. El Reial Madrid ja n'havia anotat 50. Aquesta mala puntuació la va fer fa uns anys el Bàsquet Manresa, concretament el 30 de desembre del 2009, a la pista del Barça, amb un 34-14 al descans. El resultat del partit va ser 65-45.

No obstant això, aquest no és el pitjor registre de la història. El Gipuzkoa Basket va fer la pitjor puntuació de la història en un descans el 26 d'octubre del 2014 i a casa seva, davant el conjunt blaugrana, igual que el Manresa. En aquesta ocasió, l'equip basc va fer només 10 punts, pels 28 que havia fet el Barça. El conjunt local va acabar aquell partit amb només 43 punts, el pitjor registre de la història d'un equip a casa.

Pel que fa la resta de partits, l'Estudiantes va aconseguir guanyar una batalla important en la zona baixa de la taula a l'UCAM Múrcia. Ara mateix, el conjunt madrileny se situa en la setzena posició i està fora del descens. En el partit que tancava la jornada, el Kirolbet Baskonia, amb Berrocal com a tècnic interí, es va veure sorprès pel Burgos (74-82).