La selecció catalana infantil, amb Paul Ater Maker Bol (Catalana Occident Manresa) a les seves files, va sumar el seu tercer triomf en tants altres partits en el campionat d'Espanya per autonomies, que es disputa des d'aquest divendres a Huelva.

El conjunt dirigit per Rubén Muñoz, que té Raul Laita i Míriam Palacios d'ajudants, es va desfer de la Comunitat de Madrid (57-80) en un matx que es va decidir en els darrers deu minuts, quan els catalans van clavar un parcial de 9-27 que ja va ser definitiu. Novament, Bol va ser el jugador més destacat de l'equip. Va estar gairebé 27 minuts en pista, en els quals va anotar 24 punts, amb 7 de 13 en tirs de dos, 2 de 4 en triples i 4 de 6 en tirs lliures. A més, va capturar nou rebots i va rebre quatre faltes per acabar amb un total de 21 crèdits de valoració.

Aquest migdia, Catalunya clourà la fase prèvia de la competició amb el duel enfront Aragó, a les 13.30 hores a Punta Umbría. Les semifinals es disputaran demà, al pavelló Plus Ultra de Palos de la Frontera. Si els catalans finalitzen primers de grup jugarien a les 17.30 hores, i si ho fan com a segons, a les 19.30 h. Dimarts es jugaran el tercer i quart lloc i la final, ambdós partits a les 11 hores.