El CH Sant Esteve Sesrovires va assolir un triomf fonamental contra el vuitè classificat que permet als sesrovirencs situar-se a set punts de les dues últimes posicions, que aboquen al descens.

L'Handbol Poblenou va dominar la primera part i al minut 5 ja disposava de quatre gols d'avantatge (1 a 5), una diferència que es va mantenir al descans (15 a 19).

A la represa, els de Sant Esteve van reaccionar liderats per Rubén i Víctor Ridao, autors de sis gols cadascun. Al minut 40 el marcador es va equilibrar (24 a 24) i l'empenta de l'afició va ajudar els locals a adquirir un esperançador avantatge a falta de cinc minuts (31 a 29), que el compromís de Dídac Durán, Sergi Estepa i Sergio Serrano va convertir en definitiu.