El Manresa Futbol Sala va assegurar ahir la quarta posició de la primera fase del seu grup de Segona Divisió B en imposar-se per 6-2 el cuer, un Lamsauto Lleida que va saltar a la pista del Pujolet amb poc a perdre i, segurament per això, va dur a terme un joc vistós i obert que va arribar a dificultar les accions locals.

A més, els lleidatans es van avançar aviat en el marcador, al minut 3, amb una rematada de Sergi. El partit era de molta igualtat, amb control per part de les dues bandes, però en una acció aïllada va arribar l'empat, a través de Nil, que acabaria el partit amb un triplet d'anotacions. El Manresa FS es va anar situant millor i Asís va confirmar la remuntada, tot i que al descans es va arribar amb empat per culpa del sorpresiu gol d'Ian.

L'inici de la segona meitat va ser millor per als d'Albert Manzanares i, en cinc minuts, primer Asís i després Èric van situar un avantatge que ja seria definitiu. En el tram final, el Lleida va jugar amb porter-jugador i per això li van caure dos gols més, obra de Nil. La derrota del Sogorb a la pista de l'Indústries B fa assegurar el quart lloc al Manresa, que avui clourà la fase contra els castellonencs.