Segueix-nos a les xarxes socials:

El CB Navàs es manté invicte enun intens duel bagenc amb l’Artés

Un matx amb alternatives dona el triomf als locals, que encara arrosseguen moltes baixes

El CB Navàs Viscola va sumar dissabte la tercera victòria en tres partits, en un matx igualat contra el Grup Via CB Artés (63-52) que no es va decidir fins als darrers minuts. Els locals, que encara tenen les sensibles baixes de Planell, Santos i Albà, i que a mig partit van perdre Sims per un cop al turmell, continuen invictes igual que el Barça i el Bisbal.

Els artesencs van agafar la iniciativa ofensiva a l’inici del duel entre dos històrics del bàsquet bagenc, i això va obligar el tècnic navassenc a demanar temps mort al minut 4 per canviar la dinàmica que estava agafant el matx. El Navàs es va posar les piles en defensa i es va avançar (15-10 al final del primer període).

L’Artés va continuar bregant i va agafar les regnes novament en el segon quart, que va resoldre amb un parcial de 10-19 que li donava un avantatge de quatre punts al descans (25-29). Les espases estaven en alt.

El Navàs va sortir dels vestidors amb la lliçó apresa i l’Artés va continuar proposant variants defensives amb zona i individual. Però els locals van replicar amb una defensa excel·lent que va permetre fer un joc ràpid i dinàmic. I fins i tot van agafar confiança en el triple, que havia estat un llast en la primera part (al final, 9 de 34).

El partit va entrar al darrer període amb 46-41, un avantatge mínim que, malgrat tot, els artesencs no van poder eixugar. El Navàs, a darrera hora, va poder fer actuar una estona els tres jugadors del B que estan completant els entrenaments que té el primer equip a causa de les baixes.