Vint minuts finals de desconcert van deixar l’Igualada amb un pam de nas a El Catllar, on l’equip s’hi va desplaçar amb ganes de continuar a la part alta. Després d’una bona primera part, semblava que l’objectiu era factible, però els locals van fer tres gols a partir del minut 70 i van guanyar.

Els de Carlos López van sortir amb les idees clares: pressió i control de la pilota. En el 16, després d’una bona jugada coral, Juanpi va centrar i Franco va rematar fent el 0-1. En el 41, Juanpi va transformar un penal comès sobre Biel.

En el segon temps, Franco va tenir una bona ocasió davant el porter però no va marcar. A partir d’aquí, El Catllar va començar a pressionar, i el gol de Roca al 70 va neguitejar l’Igualada, que va perdre el control del joc i va encaixar dues dianes més.