La judoka de l’Esport7 Noelia Jardo va aconseguir la medalla de bronze en el Campionat d’Espanya universitari, en la categoria de menys de 52 quilos, en representació de la Universitat Pompeu Fabra (UPF). Jardo va superar Sara Poyato, de la Universitat Politècnica de Madrid (UPM) en la primera ronda, i la seva companya Claire Pinosa, de la UVic-Universitat de Manresa, en la segona. En les semifinals va ser derrotada per la màxima favorita i posterior guanyadora, Andrea Insua, de la Universitat de Vigo. Va haver d’esperar les repesques per combatre pel bronze i el va aconseguir en superar Alba Aguirre, de la Universitat Carlos III de Madrid.

De la resta de participació del Centre de Tecnificació del Bages i el Moianès, a part de Jardo i Pinosa, va destacar la setena posició d’Iker Colchero, en representació de la Universitat de Lleida, en la categoria de menys de 81 kg. Va ser derrotat per Juan José Callejas, de la Universitat de Huelva, en quarts de final, i en el segon combat de repesca per Giorgi Nikolov, de la Universitat Miguel Hernández d’Elx. També van prendre part en el campionat Òscar Contreras, de la Universitat Politècnica, en menys de 60 kg., i Jordi Pérez de Mendiguren, de la Universitat Abat Oliba, en menys de 100 kg.

Tercer lloc a la Copa d’Espanya

D’altra banda, l’equip del Centre de Tecnificació de Judo del Bages i el Moianès va aconseguir la tercera posició en la Copa d’Espanya per formacions que es va disputar a Binèfar (Osca). L’equip el van integrar Helga Barris, Cristina Juárez, Pol López i Guillem Lozano (Esport7), Àngels Rodríguez (Judo Rei) i Martin Stoikov i Marc Escribà (Judo Moià).

El bon cap de setmana el van completar els 250 nens i nenes d’entre 6 i 12 anys que van participar en la lliga infantil de judo, organitzada per Esport7 al Complex Vell Congost de la capital bagenca.