Segueix-nos a les xarxes socials:

Soteras és reelegit president de la federació per només 26 vots

Soteras és reelegit president de la federació per només 26 vots

El president de la Federació Catalana de Futbol durant els últims anys, el sabadellenc Joan Soteras, va revalidar ahir el seu càrrec després de les eleccions que van tenir lloc i en les quals van participar 1.041 assembleistes, el 85,32% del total. Soteras només va vèncer per 26 vots de diferència (396-370) el segon classificat, l’expresident del Cornellà Àlex Talavera, que portava la presidenta del CE Manresa, Ruth Guerrero, com a futurible vicepresidenta federativa en la seva llista. El tercer lloc va ser per a Juanjo Isern, amb 238 vots, i quart va quedar l’exjugador del TDK Manresa i president de l’Atlètic Sant Just, Pep Palacios, amb un total de 13.

Els vots es van repartir per les 14 delegacions territorials de tot Catalunya i els resultats van mostrar que Soteras es va imposar a la del Bages-Berguedà i Cerdanya amb un total de 24 suports, pels 13 de Talavera i els 11 d’Isern. A l’Anoia, el president vigent també va vèncer, amb un total de 15 vots, pels 6 d’Isern i els 5 de Talavera. A la delegació de Lleida, a la qual pertanyen el Solsonès i l’Alt Urgell, en canvi, el més votat va ser Talavera, amb 58 vots, pels 44 de Soteras, els 22 d’Isern i un de sol per a Palacios. No hi ha resultats del Baix Nord específicament, però en tot el Baix Llobregat, com era d’esperar, Talavera va guanyar amb 44 vots, per 22 de Soteras, 14 d’Isern i 2 de Palacios.

La plaça forta de Soteras en les eleccions d’ahir va ser la delegació de Girona, en la qual va obtenir una distància de 50 sufragis respecte de Talavera. També va guanyar a les Terres de l’Ebre, al Maresme, a Osona i al Vallès Occidental, tant a Sabadell com a Terrassa. Talavera, per la seva banda, va vèncer al Barcelonès, a Tarragona, al Penedès-Garraf, on va guanyar per 40-6, i també al Vallès Oriental.

Prem per veure més contingut per a tu