Alex Leautaud es va proclamar campió de la categoria de +92 kg al Campionat d’Espanya de Boxa Olímpica que va tenir lloc a Cartagena. L’esportista del Box Gym Manresa va superar els diversos obstacles camí de la final i es va adjudicar un dels quatre títols de la selecció catalana, campiona en la classificació per federacions davant de Madrid i València.

Leautaud, que és un boxejador de categoria amateur, es va enfrontar en les semifinals a l’andalús Abdel Monin El Kahattabi, i es va imposar per KO tècnic. Un cop a la final, el seu rival va ser el valencià David Andrés Romero, amb qui va mantenir un pols interessant. Després d’un primer assalt d’estudi, el manresà va anar decantant el combat i va vèncer als punts. Lauteaud va merèixer així el cinturó de campió, com els també catalans Guillermo Palau (-92 kg), Miguel Sancho (-75 kg) i Thomas Slavick Castejón (-51 kg).