El pilot solsoní Miquel Pujol es va proclamar campió de Catalunya de la categoria elit després de la cinquena i última prova del campionat, que va tenir lloc a la finca del Canadell, a Calders. La cursa l'organitzava Moto Club Manresa, que va preparar un circuit de 47 quilòmetres de trams lents i revirats i el terreny molt sec. Hi van participar 133 pilots de diverses categories.

En la prova elit, el triomf parcial va ser per al pilot del MC Igualada Jordi Sala, que només havia participat, i sense gaire sort, en una cursa del campionat, la del Berguedà. Sala es va imposar a Pujol i al tercer classificat, l'osonenc Sergi Casany. En la classificació final, Pujol ha sumat 85 punts gràcies a quatre segones posicions en cinc curses. No n'ha guanyat cap, però ha estat el més regular, sobretot gràcies al fet que el seu principal rival, el nargonès Jaume Betriu, guanyador de dues curses i segon en l'altra, no ha pres part en les dues darreres proves, ja que després de recuperar-se d'una lesió s'ha centrat en l'estatal i el mundial. Sala, finalment, ha estat tercer de la general.

En la resta de categories, María San Miguel va guanyar la competició femenina, tant la cursa, com el campionat, aquest davant d'Alba Vilaplana i Judit Solà. En E-125 2 temps, Àlex Puey també va fer doblet i ha quedat en la general davant d'Aleix Saumell, que només va poder ser quart a Calders i que ha quedat empatat a la general amb Yago Domínguez, tercer al Canadell.

En Júnior Open, victòria per a Francesc Aguilar, que va superar Sergi Conesa en la cursa i el seu germà Pau en la general. El trofeu Júnior ha estat per a Jesús Ferreres, tot i que l'última cursa de la categoria la va guanyar Oriol Solsona. En màsters 45, David Serra va vèncer en la prova i Dani Ollés, en el campionat. en màsters 55, triomf parcial per a Àlex Llobet i final per a Carlos López.

En la resta de categories, en sènior B 2T es va imposar Joan Miquel Munar en la cursa i Miquel Lluch en la general; en sènior B 4T, domini absolut d'Oriol Casany; en sènior C 2T, Albert Fernández va ser el millor en la seva única aparició de l'any i el trofeu va ser per a Pere Xavier Montané. Finalment, en sènior C 4T, victòria parcial d'Edgar Garcia i definitiva per a Joan Carles Guillén.